perjantai 6. helmikuuta 2015

Nam, miten hyvä ja helppo arkiruoka!

Tämän helpompaa ei voi ruoanlaitto olla.

Otin pakastimesta rasiallisen ihanaa, omatekoista tomaattikastiketta ja kaapista paketillisen valmista kaupan papusekoitusta. Näistä syntyy nopeasti mainio kastike pasta-annokselle.

Tomaattikastike laitetaan kattilaan kuumenemaan ja sekaan pavut, joita voi halutessaan puristella sormien välissä hiukan pienemmiksi.

Samanaikasesti toiseen kattilaan pastaa kiehumaan.

Halutessaan tomaattikastiketta voi vielä lisämaustaa esim. (tuoreilla) yrteillä.

Kastike sekoitetaan kypsän pastan joukkoon, tai jokainen kokoaa aineksista oman annoksensa. Pinnalle vielä ripaus juustoraastetta, ja valmista tuli!

Oikein hyvää helmikuun ensimmäistä viikonloppua!

4 kommenttia :

  1. Nam! Ite tein hiljattain tällästä pastaa jossa on tomaattia ja papuja ja vähän muutakin. http://blogit.hs.fi/kauhaajarakkautta/2013/08/13/pimeneviin-iltoihin-pasta-e-fagioli/

    Ihan alkuperäisessä pasta e fagiolissa on myös pekonia.

    Mietin että tota vois kokeilla vähän soveltaa sillä sun tomaattikastikkeella, ois varmaan tosi hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Venla, hyviä vinkkejä, löytyipäs tuolle oikein hieno nimikin ;) Veikkaan, että tätä saattaa tulla tehtyä aika useinkin, joten kaikenlaiset tuunausvinkit voivat pian olla tarpeen. Tuo pekonikin toimisi varmasti hyvin.

      Poista
  2. Olipa helppo ruokatsydeemi ja varmasti myös maukas. Täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täytyy sanoa, että itsekin yllätyin positiivisesti tästä ideasta, tässä on kaikki lempiruoka-aineemme. Ne olisivat olleet jo pidemmän aikaa tuossa ihan saatavilla, mutta eipä ole tullut aiemmin mieleen pistää näitä yhteen. Kannattaa kokeilla!

      Poista

Kiva kun kävit, tulethan toistekin!
Ja laitathan mieluusti kommenttia,
jos sinulla on mielessä toiveita tai muuta blogini suhteen!